VOORLICHTING OP LOCATIE

Chiropractie Eindhoven CJ Voorlichting Op Locatie

Op naar een gezonde levensstijl. Wij dragen graag bij.


Over Chiropractie Lichtstad

In onze praktijk in Eindhoven behandelen we dagelijks (lage) rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, artritis, been- en arm pijn, pijn in de schouders, gevoelloosheid (en nog veel meer).

We zijn gespecialiseerd in het toepassen van vriendelijke en ontspannende technieken die leiden tot pijnvermindering. We volgen het door ons ontwikkelde protocol waarin oplossen en preventie de hoofdrol spelen.

Ons doel is om onze patiënten maximale verbetering te laten ervaren, op een snelle, veilige en effectieve manier. Zonder operaties, injecties en medicatie. Behandelingen die wij verrichten worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende pakketten van de ziektekostenverzekeraars.


Met trots onderdeel van Waterland Health Academy

Waterland Health LogoWaterland Health Academy is een actief en betrokken onderdeel van Waterland Health. Binnen deze Academy wordt informatie overgebracht over een gezonde levensstijl. Chiropractie Lichtstad is er trots op om aangesloten te zijn bij Waterland Health. We doneren daarom op vrijwillige basis onze tijd en expertise aan bedrijven, instellingen, verenigingen en stichtingen in onze directe omgeving.

Als onderdeel van Waterland Health worden wij jaarlijks uitgedaagd om meer tijd te investeren in onze omgeving. Ook omdat een 'gewone aansluiting' niet genoeg is voor ons, breiden we onze dienstverlening telkens uit zodat we een hogere status toegewezen krijgen. Alle diensten zijn te allen tijde vrij van kosten. Zelfs fooien, cadeaus en wederdiensten worden niet geaccepteerd. “Bedankt” is genoeg.

  • We kijken ernaar uit om bij te dragen aan een gezonde(re) levensstijl van u en de mensen om u heen!

Wat kunt u verwachten en hoe werkt het?

Ontspannende 10-minuten durende stoelmassages, boeiende wervelkolom scans, digitale analyses van lichaamshoudingen, interessante presentaties over het voorkomen en oplossen van hoofd-, nek- en rugpijn. Zomaar een greep uit onze gratis diensten. Iedereen mag deelnemen en we gaan niet weg voordat iedereen aan de beurt geweest is.

In overleg met u stellen we het gewenste programma samen. Een combinatie van bovenstaande diensten is ook mogelijk. We komen langs wanneer het u het beste uitkomt en nemen zelfs het inschrijvings traject voor u uit handen. Het enige dat we nodig hebben, is een ruimte in uw gebouw waar gemasseerd, gescand, geanalyseerd en/of gepresenteerd kan worden. Efficiënt wat de tijdsinvestering van uw collega's betreft en u heeft er geen omkijken naar.


Bijdragen aan wederzijdse gezondheid?

Wilt u bijdragen aan een gezonde(re) levensstijl van u en de mensen in uw omgeving en wilt u ons helpen met het bereiken van een nog hogere status bij Waterland Health?

Bezoek de Waterland Health Academy op www.waterlandhealth.com of stuur een e-mail naar samenwerken@waterlandhealth.nl

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK & WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP


maandag
0800 - 1200 uur
1400 - 1900 uur


dinsdag
0900 - 1300 uur
1400 - 1800 uur


woensdag
0900 - 1300 uur
1400 - 1800 uur


donderdag
0900 - 1300 uur
1400 - 1800 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Lichtstad
Dommelstraat 5B
5611 CJ Eindhoven
040-7620906