Verbeter Je Golfspel Met Chiropractie In Eindhoven

Verbeter Je Golfspel Met Chiropractie In Eindhoven

improve your golf game with chiropractic

Als u ervoor kiest om een behandeling te ondergaan van een chiropractor in Eindhoven, wordt uw segment niet gestopt of verbetert u uw putting, maar het kan uiteindelijk uw algehele spel verbeteren en het uw score verlagen. Het is geen geheim dat golf pittig kan zijn voor je onderrug. De snelle, repetitieve draaiende beweging die nodig is om een club te laten zwaaien, brengt elke keer dat je speelt een risico met zich mee, en als je al een rugblessure hebt, breng je andere spiergroepen in gevaar. Blijf lezen om te leren hoe je je golfspel in kunt verbeteren met chiropractische zorg.


HOE CHIROPRACTIE JE SPEL VERSTERKT

Omdat een chiropractor specifiek is opgeleid om het hele neuromusculoskeletale systeem te behandelen, kunnen ze golfers helpen de hoeveelheid stress en spanning op hun lichaam te verminderen. De onderrug ondergaat veel stress met draaiing van een standaard golfswing, maar er zijn ook andere lichaamsdelen die van invloed kunnen zijn op je golfspel. Pijn- of bewegingsproblemen in je schouders, ellebogen, knieën of polsen zullen zeker invloed hebben op je swing en leiden tot andere scores.

Chiropractische behandeling kan uw lichaam weer op één lijn brengen, de zenuwcompressie verwijderen en de bloedtoevoer naar vitale spieren verbeteren. Wanneer je geen pijn hebt en je mobiliteit op geen enkele manier wordt belemmerd, kun je vrij rondzwaaien en je concentreren op je spel.


ALLES BEGINT MET JOU

Hoewel je met chiropractie je golfspel in Eindhoven kunt verbeteren, zal het nemen van stappen om jezelf te helpen het nog verder verbeteren. Kom vroeger op de club en doe wat warming-up stretching en lichte swings voor je spel. Of je nu een aantal ballen op het oefen range slaat of niet, stretchen en losmaken van de spieren is de sleutel. Je zult ook wat lichte stretches willen doen na je ronde om je spieren los te houden en langer te maken.

Het is gemakkelijk om uitgedroogd te raken op de golfbaan, maar niet genoeg drinken kan het podium vormen voor een gespannen spier of vergelijkbaar letsel. Zorg ervoor dat je veel water drinkt voor, tijdens en na het golfen, vooral als het buiten heet is. Als je tijdens het spelen op de baan loopt, vermijd dan het dragen van je tas en trek hem in plaats daarvan. Het dragen van een zware golftas over 18 holes kan wervelschijf problemen veroorzaken en zenuwen irriteren.

Als je de optie hebt, vermijd het dragen van metalen spikes tijdens het spelen. Ze hebben het potentieel om vast te lopen in de grond tijdens je swing, wat een ernstige knie- of rugblessure kan veroorzaken. En als je merkt dat je swing pijn veroorzaakt in een deel van je lichaam, overweeg dan om lessen te nemen om een efficiëntere manier te leren om je clubs te gebruiken. Als je deze tips volgt, zul je elke keer weer genieten van een pijnvrije game.

Bij Chiropractie Lichtstad staat ons team voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK & WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP


maandag
0800 - 1200 uur
1400 - 1900 uur


dinsdag
0900 - 1300 uur
1400 - 1800 uur


woensdag
0900 - 1300 uur
1400 - 1800 uur


donderdag
0900 - 1300 uur
1400 - 1800 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Lichtstad
Dommelstraat 5B
5611 CJ Eindhoven
040-7620906