ONTMOET HET TEAM

Chiropractor Eindhoven CJ Matthew Breske Meet The Team

Chiropractor

Matthew Breske D.C.

Matthew is reeds 15 jaar werkzaam als chiropractor. Naast de reguliere chiropractie heeft hij zich verder ontwikkeld in o.a. Zone-Techniek en Bio-Geometrische Integratie(BGI). Door middel van zijn jarenlange ervaring met mensen in de chiropractie, heeft hij Center Point Meditation ontwikkeld (CPM©).

Hij haalt veel voldoening uit het contact met mensen en ziet het als een uitdaging om iedereen te helpen hun levenskwaliteit te optimaliseren. Hij maakt mensen bewust van de grote rol die het zenuwstelsel in het lichaam speelt en hoe mentale overtuigingen en stress hier invloed op hebben. Door CPM toe te passen bij zijn chiropractie behandelingen brengt hij het lichaam in optimale staat om het zelfherstellende vermogen aan te spreken.

Dr. Breske is geboren en getogen in South Dakota (VS). Na de studies Bewegingswetenschappen en Biologie, heeft hij aan het Palmer College in Davenport zijn doctoraat in chiropractie behaald. Inmiddels is hij reeds 15 jaar werkzaam als chiropractor in de VS en Europa.

Als voormalig college "football player" heeft hij zelf behoorlijk wat blessures opgedaan. Door zijn persoonlijke en professionele ervaring met pijn, is hij in staat geweest, met behulp van een aantal interessante technieken en hulpmiddelen zijn klanten te helpen en hun prestaties op een optimaal niveau te houden.

Chiropractor Eindhoven CJ Matthew Barney Over Ons

Chiropractor

Matthew Barney D.C.

Dr. M. Barney is chiropractor en studeerde af aan de Parker Universiteit in Dallas, Verenigde Staten. Na het behalen van zijn Bachelor of Science in Anatomie op de Oswego State University studeerde hij verder om zijn Doctorate of Chiropractic (D.C.) titel te behalen, waarmee hij officieel chiropractor werd.

Ook behaalde hij een tweede titel: Bachelor of Science in Psychologie. Een stage in het Uneve ziekenhuis in Mexico-stad werd door hem volbracht op de radiologie afdeling.

Terug in Dallas, Verenigde Staten, specialiseerde Dr. Barney zich in het corrigeren van lichaamshoudingen met een focus op het behandelen van chronische hoofdpijn en migraine. Het behandelen van nek- en rugpijn behoort tevens tot zijn professie.

Na het completeren van zijn coschappen in het Veterans Administration Hospital in Dallas besloot hij om zijn carrière als chiropractor te vervolgen in Nederland. De Nederlandse taal heeft hij zich direct machtig gemaakt, door onder meer het volgen van een cursus bij Taleninstituut Regina Coeli in Vught.

Zowel in de Verenigde Staten, Mexico en Nederland heeft Dr. Barney bijgedragen aan de gezondheid van duizenden patiënten, waaronder pasgeborenen, tieners, professionele & Olympische atleten en senioren.

Dr. Barney zet zijn ruime chiropractische kennis op hartstochtelijke wijze in om zoveel mogelijk patiënten gezond te maken én te houden.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK & WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP


maandag
0800 - 1200 uur
1400 - 1900 uur


dinsdag
0900 - 1300 uur
1400 - 1800 uur


woensdag
0900 - 1300 uur
1400 - 1800 uur


donderdag
0900 - 1300 uur
1400 - 1800 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Lichtstad
Dommelstraat 5B
5611 CJ Eindhoven
040-7620906