Chiropractische Behandeling voor Autoongevallen in Eindhoven

Chiropractische Behandeling Na Auto-Ongelukken In Eindhoven

Chiropractic Treatment for Car Accidents in Eindhoven

Niemand verwacht een auto-ongeluk te krijgen, maar bijna iedereen die de pech heeft, ervaart hier een vervelend of pijnlijk lichamelijk effect van. Of het nu een kleine spatbordbuiger is of een ernstige crash met meerdere auto's, je lichaam absorbeert de kracht ervan. In onze chiropractische praktijk in Eindhoven behandelen wij elk individu op een aan hen aangepaste manier om letsel na auto-ongelukken te verhelpen en de gezondheid te optimaliseren.


VEEL VOORKOMENDE KLACHTEN NA AUTO-ONGELUKKEN

Nek-, schouder- en rugletsels zijn enkele van de meest voorkomende problemen die ontstaan na een auto-ongeluk. Whiplash treedt op wanneer uw cervicale wervelkolom plotseling krachtig "voorwaarts" en "achterwaarts" bewogen wordt, wat de uitlijning van de wervels beïnvloed. Dit letsel komt vaak voor als gevolg van een onverwachte kop-staartbotsing. Samen met het zweepslageffect komt spierstijfheid en pijn in de dagen en weken na het ongeluk voor. Soms, wanneer een bestuurder of passagier de impact ziet aankomen, spannen ze hun spieren aan om de klap op te vangen. Dit kan ervoor zorgen dat ze eindigen met gespannen rugspieren, nekspieren of schouderspieren.


CHIROPRACTISCHE BEHANDELINGEN NA AUTO-ONGEVALLEN

Uw chiropractische behandeling wordt altijd aangepast aan uw specifieke verwondingen, enkele van de gebruikelijke behandelingsmethoden zijn:

  • Manipulatie van de wervelkolom
  • Spierstimulatie en/of relaxatietherapie
  • Specifieke oefeningen om het betreffende gebied aan te pakken
  • Lifestyle-advies om ergonomische problemen aan te pakken die pijn veroorzaken

Elk behandelplan voor chiropractie bij verkeersletsel word uitvoerig overlegd om de belangrijkste problemen aan te duiden en zo de beste aanpak te bepalen voor herstel. Omdat elk lichaam uniek is en elk auto-ongeluk anders is, moet de behandeling worden aangepast aan het individu om blijvende resultaten te bereiken.


DE OORZAAK AANPAKKEN

Hoewel de specifieke behandelprotocollen zullen variëren, is het concept hetzelfde, het belangrijkste is om eerst de oorzaak aan te pakken. Meestal wordt de pijn die iemand ervaart als gevolg van een auto-ongeluk, gemaskeerd met pijnstillers. Hoewel dit onmiddellijke pijnverlichting kan bieden, is het probleem dat de pijn veroorzaakt waarschijnlijk nog steeds aanwezig.

Onze chiropractor in Eindhoven zal onderzoeken wat de onderliggende oorzaak van de pijn is. Heeft u vragen, neem vandaag nog contact op met ons team. We kijken ernaar uit van u te horen.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK & WIJ ZIJN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP


maandag
0800 - 1200 uur
1400 - 1900 uur


dinsdag
0900 - 1300 uur
1400 - 1800 uur


woensdag
0900 - 1300 uur
1400 - 1800 uur


donderdag
0900 - 1300 uur
1400 - 1800 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Lichtstad
Dommelstraat 5B
5611 CJ Eindhoven
040-7620906